TALVIHALLI

Maksutiedot

Saaja: Kauhavan kennelkerho ry

Tilinro: FI33 4744 2020 0082 71

Tai Mobile pay boksin numero: 6642LK

Viestikenttään: Hallimaksu

Kertamaksua maksaessasi kirjoita viestikenttään oma nimesi, päivänmäärä ja kellonaika tai ohjatun treenin nimi. Kertamaksut voi suorittaa tilille, Mobile Paylla tai tasarahalla kolikoilla hallissa olevaan lippaaseen. Kurssimaksut vain tilille!

Hinnat

Kuukausimaksu jäsenet 25e / muut 35e

Kertamaksu ohjatut ryhmät ja yhteistreenit jäsenet 5e / muut 7e

Kertavuora omaan käyttöön muille kuin kk-maksajille jäsenet 10e / muut 20e tunti

Kuukausimaksajan tai kertavuokraajan seurassa hallille treenaamaan tuleva jäsen 5e / muut 7e

Puoli päivää <6h 60e

Koko päivä >6h 100e

Kuukausimaksaja saa varata hallia omaan käyttöönsä rajattomasti. Kuitenkin kerrallaan kalenterissa saa olla voimassa max 2kpl 60min varausta. Kuukausimaksajat saavat osallistua treeniryhmiin ja ohjattuihin drive in-treeneihin ilman lisäveloitusta (pl. kurssit joille erillinen ilmoittautuminen). 

Hallin osoite

Kauhavantie 350, 62200 Kauhava

Hallimme on rakennuksen takasiivessä, käyntiovi vasemmalla puolella.
Parkkipaikka: rakennuksen vasemmalla puolen (käyntioven puolella).


Ohjeita hallin käyttöön

- Koirien ulkoilutus: pikitien vieressä tai vastapäisellä Tornimäen kuntopolulla (ei hiihtolatujen aikaan). Vuokraisäntämme asuu pihapiirissä ja muissa halleissa on vuokralaisia, joten ethän anna koirien häiritä heitä ja keräät jätökset huolellisesti pois hallin alueelta.

- Pissavahingon sattuessa hallin sisällä, siivoathan sen pois huolellisesti! Pissasakko 5€ voidaan jättää käteisenä hallille sille osoitettuun paikkaan, tai voit myös maksaa sen tilille!

- Käytäthän hallin treenitarvikkeita kuin omiasi. Jos jokin kuitenkin kaipaa huoltoa tai vaihtoa uuteen, niin ilmoitathan siitä hallitukselle.