TALVIHALLI

Maksutiedot

Saaja: Kauhavan kennelkerho ry

Tilinro: FI33 4744 2020 0082 71

Tai Mobile pay boksin numero: 6642LK

Viestikenttään: Hallimaksu

Kertamaksua maksaessasi kirjoita viestikenttään oma nimesi, päivänmäärä ja kellonaika tai ohjatun treenin nimi. Kertamaksut voi suorittaa tilille, Mobile Paylla tai tasarahalla kolikoilla hallissa olevaan lippaaseen.

Hinnat

Kuukausimaksu jäsenet 25e / muut 35e

Kertamaksu ohjatut ryhmät ja yhteistreenit jäsenet 5e / muut 7e

Kertavuora omaan käyttöön muille kuin kk-maksajille jäsenet 10e / muut 20e tunti

Kuukausimaksajan tai kertavuokraajan seurassa hallille treenaamaan tuleva jäsen 5e / muut 7e

Puoli päivää <6h 60e

Koko päivä >6h 100e

Kuukausimaksaja saa varata hallia omaan käyttöönsä rajattomasti. Kuitenkin kerrallaan kalenterissa saa olla voimassa max 2kpl 60min varausta. Kuukausimaksajat saavat osallistua treeniryhmiin ja ohjattuihin drive in-treeneihin ilman lisäveloitusta (pl. kurssit joille erillinen ilmoittautuminen). 

Hallin osoite

Kauhavantie 350, 62200 Kauhava

Hallimme on rakennuksen takasiivessä, käyntiovi vasemmalla puolella.
Parkkipaikka: rakennuksen vasemmalla puolen (käyntioven puolella).


Ohjeita hallin käyttöön

- Koirien ulkoilutus: pikitien vieressä tai vastapäisellä Tornimäen kuntopolulla (ei hiihtolatujen aikaan). Vuokraisäntämme asuu pihapiirissä ja muissa halleissa on vuokralaisia, joten ethän anna koirien häiritä heitä ja keräät jätökset huolellisesti pois hallin alueelta.

- Pissavahingon sattuessa hallin sisällä, siivoathan sen pois huolellisesti! Pissasakko 5€ voidaan jättää käteisenä hallille sille osoitettuun paikkaan, tai voit myös maksaa sen tilille!

- Käytäthän hallin treenitarvikkeita kuin omiasi. Jos jokin kuitenkin kaipaa huoltoa tai vaihtoa uuteen, niin ilmoitathan siitä hallitukselle.