JÄSENEKSI KAUHAVAN KENNELKERHOON


JÄSENHAKEMUS

Kirjoita viestikenttään syntymävuotesi ja perhejäsenyyttä hakiessasi myös perheenjäsenten nimet ja syntymävuodet.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 25€/henkilö (vanhat jäsenet) tai 35€/perhe. Liittymismaksu 10€ uusille jäsenille. 

Kennelkerhon tilinumero on: FI33 4744 2020 0082 71

Halutessasi liittyä kennelkerhon jäseneksi, täytä jäsenhakemus lomake tai laita meille sähköpostia. Ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymävuotesi, niin saat paluupostina tiedot jäsenmaksua varten.

Vanhoille jäsenille lähetämme maksutiedot automaattisesti alkuvuodesta.

HUOM! Maksathan jäsenmaksun vain tilinumerolla, ei mobilepaylla.


Koulutukset on ensisijaisesti tarkoitettu jäsenille

Mikäli koulutukset eivät täyty jäsenistä, otetaan mukaan myös ei-jäseniä. Ei-jäsenten ilmoittautumisaika alkaa myöhemmin kuin jäsenten ja osallistumismaksu on suurempi.

Ilmoittautuessasi koulutukseen, saat vastauskuittauksen sekä lisätietoa kurssista.

Jotkin kurssit ovat avoimia kaikille, myös ei jäsenille, siitä on maininta erikseen.

Tiedot koulutuksista ja muista tapahtumista julkaistaan täällä kennelkerhon nettisivuilla Tapahtumat-osiossa, sähköpostilistalla, kennelkerhon Nimenhuudossa sekä kennelkerhon Facebook-sivuilla.

Jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen kuin ei-jäsenten ilmoittautumisaika alkaa.

Mikäli et pääse osallistumaan kurssille jonne olet ilmoittautunut, ilmoitathan siitä kurssin pitäjälle.

Mikäli sinulta jää jokin kurssikerroista väliin, on meillä oikeus antaa sen kertainen paikkasi jollekin toiselle kertamaksua vastaan. Sitovien ilmoittautumisten maksuja ei palauteta, mikäli ei löydy ketään sijallesi. (Sitovat ovat yleensä kerholle maksullisia, ulkopuolisia kouluttajia)

Kennelkerhon koulutuksissa ja muissa tilaisuuksissa on koirat oltava rokotettuja Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssit, joihin voi omalla vastuulla osallistua, mikäli koira ei ole vielä rokotusiässä.

Kennelkerhon koulutuksissa noudatetaan eläinsuojelulakia. Koirien epäasiallista kohtelua ei hyväksytä. Koulutusohjaajalla on oikeus puuttua ohjaajan epäasialliseen koiran kohteluun.

Koiran ohjaaja on vastuussa koiransa aiheuttamista vahingoista.

Kennelkerhon kentälle ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat ja ohjaajat!

Koiraharrastus on vakava laji, mutta hauskan pito on sallittua, joskus jopa suotavaa.

Kaikki palaute, ehdotukset, toiveet ja ideat otetaan vastaan. Voit lähettää niitä kenelle tahansa hallituksessa istuvalle tai kerhon omaan postiin.

Toivomme että kaikki jäsenet viihtyisivät karvaisessa joukossamme.
 

Tietosuojakäytäntömme

Keräämme jäsenrekisteriin jäsenistämme nimen, sähköpostiosoitteen, kotiosoitteen, puhelinnumeron sekä syntymävuoden. Rekisteriä ylläpitää jäsenvastaava, eikä rekisteriin ole muilla pääsyä. Kun jäsen haluaa erota kerhosta, hänen tiedot poistetaan tästä rekisteristä. Jäsen kuuluu myös kökkäpisterekisteriin, jota koskee sama käytäntö. Sähköpostiosoitetta käytämme ainoastaan jäsensähköpostin lähettämiseen.

Järjestämiimme tapahtumiin osallistuvista koirakoista keräämme vain välttämättömimmät tiedot, riippuen tapahtuman luonteesta. Tapahtuman jälkeen kerätyt tiedot hävitetään asiaankuuluvalla tavalla, etteivät tiedot joudu ulkopuolisten käsiin. Tietoja ei missään tapauksessa luovuteta eteenpäin.

Halutessasi voit ottaa yhteyttä kennelkerhon puheenjohtajaan, jos ilmenee jotain kysyttävää tietosuojakäytännöstä.