TAPAHTUMAT

Tapahtumat 2024

Toukokuun treenit

Talkoopäivä 3.6. kerhon kentällä. Talkoiden tarkoitus on saada puitteet kuntoon jälleen tulevaa kesäkautta varten, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain pientä tehtävää. Yhteistuumin ja hyvässä seurassa hommat saadaan hoidettua nopeasti. Paikalla myös makkaratarjoilu! Talkoiden suhteen pidämme säävarauksen. Tarkemmasta kellonajasta ilmoitetaan myöhemmin lisää somen kanavilla sekä sähköpostitse, joten seurailehan niitä.

Hakuryhmä etsii uusia jäseniä! Ajat ja paikat sovitaan hakuryhmän WhatsApp-ryhmässä. Mukaan mahtuu niin pk- kuin pelastuskoirahakuilijat. Ryhmään saa liittyä läpi kauden. Lähetä numerosi sähköpostilla niin sinut lisätään ryhmään.

Pentukurssi alle 1-vuotiaille koirille keskiviikkoisin neljä kertaa alkaen 22.5. klo 17.30-18.30. Hinta jäsenille 35e ja muille 40e. Ilmoittaudu sähköpostitse, mukaan mahtuu kuusi ensimmäistä ilmoittautujaa! Ohjaajina Maarit Tammisto ja Henna Mäki. 

Keskiviikkoisin hömppä pömppä -treenit tuttuun tapaan klo 18. Kuitenkin neljä kertaa touko-kesäkuussa aloitetaan puoli tuntia myöhemmin pentukurssin takia ja nämä muutokset ovat näkyvissä Nimenhuudossa. Treeneissä ei ole varsinaista vetäjää vaan autetaan toinen toisiamme. Ilmoittaudu mukaan nimenhuudossa matalalla kynnyksellä! Treeneissä saa harjoitella mitä itse tahtoo ja kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita.

Kesän mittaan on tulossa myös rally-tokotreenejä, BH-treenejä ja ohitustreenejä, joista ilmoitetaan sähköpostitse ja somessa myöhemmin lisää.

Koirahiihtovuorot Kauhavalla

Mäenpään hiihtolatu tiistaisin klo 17-21 ja lauantaisin koko päivän ja Vallamin hiihtolatu torstaisin klo 17-21.

Menneet tapahtumat

Halli suljettu kesän 1.5.2024 alkaen.